U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Versiering Abraham 50 jaar

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Versiering Abraham 50 jaar

Abraham versiering: 50 jaar worden en Abraham zien, dat is echt feest. In onze feestwinkel vind je een groot assortiment Abraham versiering. Je vrouw, vriendin, vrienden en familie zullen je er niet aan laten ontkomen. Een Abraham pop die bij de voordeur wordt gezet, 50 jaar versieringen Abraham die je hele tuin en huis versieren. Ja iedereen zal weten dat jij 50 jaar geworden bent en Abraham hebt gezien! Wij hebben veel verschillende Abraham slingers en Abraham decoratie te koop, zoals Abraham maskers, een Abraham opvulpop, Abraham ballonnen, Abraham vlaggen, en nog veel meer.

Abraham ballonnen en decoratie

Je huis of feestlocatie hoort vol te hangen met Abraham ballonnen of ballonnen met een 50 erop. Deze zijn trouwens ook erg leuk om op het cadeau van de jarige Abraham te plakken. Wat ook erg leuk is is om Abraham een hoedje op te zetten of een echte opblaasbare wandelstok te geven.

Abraham 50 jaar verjaardagsartikelen bestellen

Als je op werkdagen voor 16 uur je Sarah versiering hebben we een bijzonder leuke collectie samengesteld.

Wat is eigenlijk een Abrahampop?

Een Abrahampop is van oorsprong dat de 50 jarige een broodpop krijgt aangeboden in de vorm van een oude man. Deze Abrahampop wordt dan versierd met een gezicht, baard, kleding en een pijp. Later zijn de mensen dit rirueel verder gaan uitbreiden en hebben ze er hun eigen invulling aan geven. Langzaam de broodpop ook langzaam veranderd naar een Abraham vulpop. Of een Abraham opblaaspop die word gekocht en daarna met eigen kleding word aangekleed. Samen met de pop word er nog andere feestversiering 50 jaar opgehangen. Vaak roepen de bijna 50 jarigen dat ze het niet leuk vinden om een abrahampop in hun tuin of balkon aan te treffen. Maar als de Abrahampop er eenmaal staat valt deze toch wel in de smaak. Zeker als je een persoonlijk thema van de pop Abraham maakt die past bij de vijftiger.

Waarom vieren we een 50ste verjaardag Abraham?

Waar het vieren van een 50ste verjaardag Abraham precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Het is in elk geval te herleiden naar een Bijbels verhaal. In alle verhalen over Abraham blijkt dat hij word afgebeeld als een stamvader en een wijs man. Tegenwoordig is 50 jaar toch een mooie leeftijd en natuurlijk de helft van een verjaardag 100 jaar. Vaak word een Abraham feestje ook samen gevierd met de partner of een vriend die ook 50 jaar is geworden. Zo kan er een flink groot feest gegeven worden en samen zijn ze 100 jaar. Een Abraham feest geven met Abraham feestversiering is niet zo moeilijk. Je zoekt een mooie locatie uit voor je feest en je kunt bij heelveelfeest.nl een uitgebreid assortiment vinden aan feestversiering 50 jaar. Je kunt kiezen voor de versiering Abraham of voor de verkeersborden 50 versiering. Net wat je leuk vind!

In onze feestwinkel Geleen kun je ook ballon decoratie bestellen voor je Abraham feest. Denk hierbij aan leuke helium ballon decoratie of aan een Abraham ballonpilaar. Voor meer informatie kunt u terecht in onze feestwinkel te Geleen