U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Huwelijk

Huwelijk

Feestartikelen huwelijk en de versiering Feestartikelen voor een bruiloft of vrijgezellenfeest vindt u bij heelveelfeest.nl. Een breed assortiment versieringen voor uw huwelijk tegen een mooie prijs. Vandaag besteld is (over)morgen in huis.

De maanden voor het huwelijk zijn een spannende tijd er moet zoveel geregeld worden. De feestlocatie, de versiering, de muziek en noem maar op. Maar een paar weken voor het huwelijksfeest wordt het pas echt spannend.

Vrijgezellenfeest

Vaak nemen vrienden de bruidegom en vriendinnen de bruid mee op een vrijgezellenfeest. Lekker samen een laatste keer als vrijgezel in een lekker ongedwongen sfeer op stap. Vaak met een paar aparte opdrachten om de bruid of bruidegom op een leuke wijze de belangstelling te geven die ze net niet willen.

Voor het vrijgezellenfeest hebben we leuke versieringen om de bruid of bruidegom op een stijlvolle wijze op te laten vallen. Eeen super feest zo vlak voor het huwelijk is altijd een topper

Huwelijk

De versiering voor een bruiloft is ook altijd een sfeermaker. Zeker als u zelf een zaal heeft gehuurd vindt u hier alle versiering om op een stijlvolle wijze de feestlocatie te versieren.

Huwelijksjubileum

Steeds minder en daardoor extra leuk om te vieren is dat mensen 25 jaar gehuwd, 40 jaar of zelfs 50 jaar getrouwd zijn. Ook voor 12,5 jaar getrouwd en en 60 jarig huwelijk hebben we erg leuke versiering. Het vieren van deze huwelijksjubilea wordt steeds meer thuis of in een zaaltje gedaan. Leuke aankleding en decoratie mag dan uiteraard niet ontbreken.