LET OP!
Tot 11 augustus zijn wij met vakantie. Bestellingen zullen op 12 augustus verzonden worden.

Veilig betalen

Betaling op onze website geschiedt altijd middels een beveiligde verbinding om de privacy van uw gegevens te waarborgen. Om dit proces zo veilig mogelijk uit te voeren maken wij gebruik van de zogenaamde SSL omgeving van Buckaroo.  Voor meer informatie over Buckaroo: www.Buckaroo.nl.

 

BetaalwijzeU kunt uw bestelling bij ons op verschillende manieren betalen, nl:

  • Bancontact / Mister Cash
  • Paypal
  • Creditcards (Visa, Mastercard, Maestro)
  • Overschrijving per bank op nummer Ibannummer NL72RABO0104194219 tnv MLwebshops
  • Cashbetaling (bij zelf afhalen)

 

 

Betalen per iDEAL

U heeft de mogelijkheid via Bancontact / Mister Cash te betalen. Tijdens het betalingsproces wordt u omgeleid naar de betaa omgeving van uw bank. Hier moet u vervolgens uw bank kiezen om via internet bankieren te betalen. Het bedrag wordt direct afgeschreven. Daarna word u teruggestuurd naar onze website. 

 

Betalen per PayPal

Indien u kiest om met PayPal te betalen wordt u na het bestellen meteen doorgestuurd naar de PayPal-website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal-rekening openen en de betaling bevestigen. Wanneer de betaling bij ons is ontvangen, wordt uw bestelling verstuurd. Meestal duurt een betaling via PayPal slechts een paar minuten voordat wij het betaalde bedrag ontvangen. Bestelt u voor 15.00 uur, dan word uw bestelling nog dezelfde dag verzonden (dit geldt alleen voor werkdagen). Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging waarin ook een link naar het PayPal betaalproces in is opgenomen. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken dan heeft u met deze link nog drie uur om de betaling af te ronden. Na het verloop van de drie uren is betalen via PayPal jammer genoeg niet meer mogelijk. Indien u goederen terugstuurt wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account. Of u ervoor kiest om het bedrag op uw PayPal-account te laten bijschrijven of op uw bankrekening kunt u zelf regelen en direct bij PayPal wijzigen. Meer info over paypal vindt u op www.paypal.com

 

Betalen per creditcard

Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa, Master Card en Meastro. Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL- methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen bij MLwebshops via creditcard veilig.

 

Vooruitbetalen (Overschrijving per bank)

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met onze bankgegevens. (Let op: indien u het bevestigingsbericht niet heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spamfilter- instellingen te controleren en zonodig aan te passen). Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Neem in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden. Let u alstublieft bij het overschrijven erop om het ordernummer te vermelden: alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 17 dagen) voor u gereserveerd.

 

Cash betaling bij afhalen

Zelf afhalen kan uiteraard ook, maar altijd na telefonische afspraak op 06 244 33 930. Betaling bij afhalen kan alleen contant.

Onze bankgegevens

Begunstigde: MLwebshops
Rekeningnummer: NL72RABO0104194219
Bank: Rabobank

Geeft u alstublieft bij het overschrijven uw ordernummer aan dat stond beschreven in de bevestiging van uw bestelling: dit zal het betaalproces aanzienlijk bevorderen. Let op dat u hier niet het rekeningnummer vermeldt.

Vermelding van de BTW.
Bij elke levering van MLwebshops is een rekening toegevoegd waar de BTW afzonderlijk wordt vermeld.