U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Baby Shower

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Baby Shower

Babyshower versiering van heelveelfeest.nl . Wij verkopen de versiering voor je babyshower. Of je nu al weet of het een jongen of meisje gaat worden, daarvoor hebben wij passende babyshower versiering.

:Wat is een babyshower? Een babyshower ie een feestje om de komst van de baby te vieren. Als je weet dat het een jongen word, dan word een babyshower versierd met veel blauwe versiering. En bij een meisje alles in babyshower roze versiering. Vaak ontvangt de zwangere alvast cadeautjes voor de komst van haar baby. Meestal is een Babyshower een verrassings feestje voor de zwangere. Sommige vieren dit uitbundig met een groot feest helemaal aangekleed met mooie versiering en ballonnen. Andere kleden te tafel leuk aan in blauwe of roze feestartikelen en hebben een High Thea georganiseerd

Een babyshower word meestal georganiseerd door vriendinnen van de zwangere een aantal weken voor de uitgerekende datum. Met de babyshower versiering breng je extra gezelligheid in het feestje. De zwangere word overladen met alvast leuke kadootjes, lekker eten en er worden gezellige spelletjes gedaan. Een babyshower feestje is echt een leuk meidenfeest!