U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Gender Reveal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gender Reveal

Een Gender reveal party is een populaire en leuke manier om het geslacht van jullie kindje te onthullen. Een gender reveal party kun je leuk aankleden met onze gender reveal versiering. Prik bv een gender reveal ballon kapot om zo aan opa en oma, broers en zussen te lagen weten of er over een tijdje een jongen of een meisje geboren wordt. Maar ook steeds vaker willen de ouders dit pas tijdens het moment zelf weten. Dat maakt een gender reveal feestje echt een heel speciaal moment.

Om het geslacht op een feestelijk manier te onthullen wordt steeds vaker een Gender Reveal feestje gehouden. En dan heb je leuke versieringen blauw en versiering roze nodig. Denk aan onze voetjes blauw slinger of voetjes roze slinger. Een mooi Gender reveal tafelkleed of Gender reveal ballonnen. Maak er iets moois en gezelligs van op je Gender Reveal party..

Gender reveal versiering

De leukste Gender reveal versiering voor je feestje vind je hier. Wil jij ook het geslacht van jouw kindje op een originele en spannende wijze bekend maken? Bestel nu jouw gender reveal decoratie zoals ballonnen, confetti kanon en andere gender reaveal decoratie.