U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Sweet sixteen versiering

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sweet sixteen versiering

Versiering voor een Sweet sixteen feestje?

De laatste jaren is dit feest thema zeer populair geworden in Nederland, terwijl een sweet sixteen party in de VS al tientallen jaren heel gebruikelijk is als een meisje 16 wordt. Door de gelijknamige serie op MTV en de filmindustie is sweet 16 stevig komen overwaaien vanuit Amerika. Daar wordt de 16 jarige leeftijd, die gezien wordt als de overgang van kind naar volwassen vrouw, uitbundig gevierd.

Met de sweet sixteen versiering en feestartikelen van www.heelveelfeest.nl wordt de jarige gegarandeerd bijzonder verrast en wordt ze in het zonnetje gezet. Op de site treft u o.a slingers sweet 16, ballonen met 16 erop afgedrukt en nog veel meer. Met de sweet 16 sjerp is uw dochter een echte Miss!. De glimlach en het stralen op haar 16 jarige verjaardagsfeest maakt van een sweet sixteenfeest iets om nooit te vergeten.

Standaard word een sweet 16 verjaardag gevierd met de kleur roze. Onze Sweet sixteen versiering is gecombineerd met zilver en zwart, maar het is ook leuk om de roze artikelen te combineren met onze mooie gouden versiering. Dit vind u bij het thema goud. De jonge dames zijn gek op deze kleurcombinatie.